Carbonara fusilli

pinit
pinit
0 Add to Favorites

Carbonara fusilli

Hozzávalók

Hozzávalók:

Tetejére:

Utasítások

Elkészítés:

  1. Fél tálca sonkát felcsíkozok.
  2. Majd 1 - 2 evőkanál szőlőmagolajon serpenyőben elkezdem pirítani, közben a csemege uborkát feldarabolom hozzáadom és pirítom.
  3. Jöhet a v. hagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, bors. Kb. 1 dl vízzel felöntöm, hogy épp ellepje. 1 - 2 percig párolom, majd megint 1 dl vízzel pótolom. Belekavarok 1 púpos ek. vega krémet. Picit rotyog és már kész is 😋.
  4. A tészta tetejére halmozom, majd ízlés szerint vega majonézt csorgatok rá. Növényi sajttal és frissen reszelt szerecsendióval hintem.
  5. Jó étvágyat hozzá! 😋🙂
Receptkártya készítője WP Delicious