0
Add to Favorites
Carbonara fusilli
Hozzávalók
Hozzávalók:
Tetejére:
Utasítások
Elkészítés:
-
Fél tálca sonkát felcsíkozok.
-
Majd 1 - 2 evőkanál szőlőmagolajon serpenyőben elkezdem pirítani, közben a csemege uborkát feldarabolom hozzáadom és pirítom.
-
Jöhet a v. hagyma granulátum, fokhagyma granulátum, só, bors. Kb. 1 dl vízzel felöntöm, hogy épp ellepje. 1 - 2 percig párolom, majd megint 1 dl vízzel pótolom. Belekavarok 1 púpos ek. vega krémet. Picit rotyog és már kész is 😋.
-
A tészta tetejére halmozom, majd ízlés szerint vega majonézt csorgatok rá. Növényi sajttal és frissen reszelt szerecsendióval hintem.
-
Jó étvágyat hozzá! 😋🙂